Message Board

Installing Honey Pots

Older Posts ]   [ Newer Posts ]
 Blank page upon installation
Author: F.Internationa2   (26 Oct 09 7:41pm)
Hey folks!
My best compliments and wishes for the Honey pot project! You're doing a great job for whole Internet community!

I have copied the php file to the site but every time I try to access it, just a blank page shows up. I've tried with different chmods and directories but nothing happens. Am I missing something here...? Could you please help me out with this?

Thanks a lot and good luck with the project!

FunStuff!
 
 Re: Blank page upon installation
Author: M.Prince   (26 Oct 09 8:52pm)
Hmm... do you have PHP error reporting turned off on your site? That could result in a blank page, otherwise you should see some sort of content (including, potentially, an error). Is the URL where the honey pot is installed currently publicly accessible? If so, post it here or email it via the Contact Us form and we'll check it out.
 
 Re: Blank page upon installation
Author: F.Internationa2   (27 Oct 09 4:39pm)
Thanks for the quick reply!

Yes, the script is publicly accessible and here's the URL:

http://funstuff.altervista.org/istrebljivac.php

All I get is an absolutely blank page i.e. I don't get any error messages or anything. Maybe you will have a better luck... I even had a thought that there may be something wrong with the PHP installation on the server of my host but it seems highly unlikely, practically impossible since my whole site is in PHP and it works normally.



do not follow this link

Privacy Policy | Terms of Use | About Project Honey Pot | FAQ | Cloudflare Site Protection | Contact Us

Copyright © 2004–17, Unspam Technologies, Inc. All rights reserved.

contact | wiki | email