Message Board

Installing Honey Pots

Older Posts ]   [ Newer Posts ]
 http:bl apache module does nothing
Author: D.Armstrong   (27 Jan 13 7:37pm)
Hi,

I could compile and install the http:bl module in one of my cpanel servers.

if i run "httpd -M" i can see the module is effectively loaded by apache.

I also included the next configuration:

LoadModule httpbl_module modules/mod_httpbl.so
<IfModule mod_httpbl.c>
HTTPBLRBLEnabled On
HTTPBLDefaultAction allow
HTTPBLLogDir /var/log/httpbl/
HTTPBLReposDir /var/log/httpbl/
HTTPBLAccessKey -----my-key-----
# Serve all search engines
HTTPBLRBLReqHandler 255:0-255:0-255:0 allow
# Deny any requests originating from IPs known to be suspicious or offensive.
HTTPBLRBLReqHandler 255:0-255:0-255:255 deny
# Deny known exploiters (8) from using HTTP requests(4), and POST requests(2)
HTTPBLRBLReqHandler 4:0-255:0-255:8 deny
HTTPBLRBLReqHandler 2:0-255:0-255:8 deny
# Deny comment spammers(4) from submitting POST(2) and HTTP Requests(4)
HTTPBLRBLReqHandler 4:0-255:0-255:4 deny
HTTPBLRBLReqHandler 2:0-255:0-255:4 deny
</IfModule>


Unfortunately the module does nothing. Very often I find requests from known spammers in the apache's logs.

in the log folder /var/log/httpbl/ there is only 1 empty file named httpbl_diagnostics_test.txt


Any idea about why the module does not work?


Thanks in advance for any help



do not follow this link

Privacy Policy | Terms of Use | About Project Honey Pot | FAQ | Cloudflare Site Protection | Contact Us

Copyright © 2004–17, Unspam Technologies, Inc. All rights reserved.

contact | wiki | email