Message Board

Newbie/Basic Questions

Older Posts ]   [ Newer Posts ]
 The HTML button causes my site not to validate (SOLVED)
Author: R.Watkins2   (27 Sep 14 5:34pm)
Is there any way of fixing this please

Here is the message from http://validator.w3.org/check

http://s15.postimg.org/3t9hipxkb/screenshot_157.jpg

In case of not seeing the screenshot

Validation Output: 2 Errors

Error Line 1910, Column 127: Bad value 35px for attribute height on element img: Expected a digit but saw p instead.

… height="35px" width="92px" alt="Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot">

Syntax of non-negative integer:
One or more digits (0–9). For example: 42 and 0 are valid, but -273 is not.

Error Line 1910, Column 127: Bad value 92px for attribute width on element img: Expected a digit but saw p instead.

… height="35px" width="92px" alt="Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot">

Syntax of non-negative integer:
One or more digits (0–9). For example: 42 and 0 are valid, but -273 is not.

Thanks in advance

Post Edited (28 Sep 14 1:08pm)
 
 Re: The HTML button causes my site not to validate
Author: H.User1325   (28 Sep 14 3:23am)
Remove the px from the height and width values.
 
 Re: The HTML button causes my site not to validate
Author: R.Watkins2   (28 Sep 14 11:05am)
Thank you for your quick response

It worked a charm, however, the valadation passed with a warning / advisement to ammend the border="0" to CSS instead.

For reference & for other readers

All I had to do was remove the border="0" in the HTML,

Then open up the stylesheet.css

Then input this code

a img
{
border: none;
}

Save it

Hope this further helps those who want to validate their sites ;)



do not follow this link

Privacy Policy | Terms of Use | About Project Honey Pot | FAQ | Cloudflare Site Protection | Contact Us

Copyright © 2004–17, Unspam Technologies, Inc. All rights reserved.

contact | wiki | email